Grondzaken

Contractbeheer

Uw administratie op orde: pure winst

Zorgvuldig contractbeheer is dé basis voor rendement in grondzaken. Veel gemeenten lopen inkomsten mis doordat ze hun contracten niet volledig op orde hebben. Gegevens kloppen niet meer, tarieven zijn verouderd of (pacht)overeenkomsten zijn verlopen. Wilt u achterstanden wegwerken en een solide basis leggen voor effectief contractbeheer in de toekomst? Dan is Intersolum hiervoor de aangewezen partij.

Fundament voor de toekomst

Onze specialisten nemen alle contracten onder de loep, checken of ze nog van toepassing zijn en actualiseren de gegevens. Uiteraard leggen we alle informatie overzichtelijk vast in uw systeem. Zijn contracten verouderd of is een beleidsaanpassing nodig? Dan nemen wij u alle taken uit handen. We zoeken bewoners en bedrijven op, gaan het gesprek aan en maken nieuwe afspraken. Het resultaat van onze inzet? Orde, overzicht en een goede borging van overeenkomsten. Uw administratie is weer up-to-date en dat levert geld op.

Dit is typisch Intersolum

Persoonlijke aanpak. Bij onduidelijkheid of veroudering van een contract zoeken wij mensen thuis op voor een persoonlijk gesprek. Vaak komen we in goede harmonie tot de juiste afspraken.

De inzet van ervaren contractspecialisten.

Een schat aan juridische kennis, bijvoorbeeld over verjaringskwesties.

Totaaloplossingen. Wij nemen u alles uit handen: van het opstellen van nieuwe overeenkomsten tot het verzorgen van beleidsaanpassingen.

Capaciteit om snel te schakelen. Door de inzet van een projectteam kunnen wij in korte tijd orde op zaken stellen.

Goede borging van alle kennis, informatie en afspraken, zodat u het contractbeheer na ons werk weer makkelijk zelf kunt oppakken.

Transparante kostenstructuur.